Get Adobe Flash player

Lamineren van stickers, panelen en promotie materialen

Hexaprint is in Flevoland de specialist in het lamineren wij  bieden een ruim assortiment laminaat aan. 

 

Bij lamineren brengen we onder druk een dun laagje semi matte, glans of zandstraal folie aan op een sticker, floorgraphic, foto, *poster, pop-up wand, balie print of banner. 
Lamineren van posters gaat vaak in combinatie met opplakken op polystyreen plaat of het maken van een pop-up wand. Maar ook voor stickers die buiten worden geplakt op plekken waar kans op graffiti groot is! 
De posters, banners en foto's worden onder druk van 2 walsen voorzien van een UV werend laminaat. Standaard lamineren we met een zeer hoogwaardig satijn (zandstraal) UV werende kras vaste folie. De glans en mat laminaat is niet zo krasvast als de satijn glans! Nieuw is de Anti-Graffiti laminaat, dit laminaat kunt u reinigen met agressief schoonmaak middel of uw print of sticker graffiti vrij te maken!
Wij kunnen tot 1 meter breed lamineren. Ook banner, balie, counter en pop-up  prints kunnen door ons worden gelamineerd. Dit doen we met een kras-vaste, Anti-Graffiti of Glans folie, waardoor uw print sterk en beschermd is tegen beschadigen.
 

Nieuw is onze WHITE-BOARD laminaat! U kunt hier zelfs met een Permanente Marker op schrijven en weer uitwissen!

(* posters worden in de regel geplastificeerd! Het 2 zijdig voorzien van een plastic beschermlaag) => zie Plastificeren <=  

 

Heeft u een maat nodig die er niet bij staat dan kunt u als prijs indicatie de oppervlakte uit rekenen en X de m2 prijs vermenigvuldigen. Prijzen zijn van toepassing op door Hexaprint geproduceerde producten. Voor aangeleverde producten gelden andere voorwaarden. 
Voor grote aantallen of meer dan 5 m2 totaal, kunt u contact met ons opnemen

Nice Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedInMixxRSS FeedPinterest
Link met ons op LinkedIn