Get Adobe Flash player

Hexaprint kan uit voorraad baklijsten en passe-partouts leveren

BAKLIJSTEN

Onze baklijsten zijn gemaakt van blank hout en geschikt om te schilderen in elke kleur die u wenst. Het is ook mogelijk om gekleurde lijsten te maken. In geval dat u een compleet set (gespannen canvas met lijst) leveren wij de service dat wij de baklijst in een specifiek kleur leveren. Deze word dan speciaal voor u gemaakt. Als u de lijst in een specifieke kleur wilt, moet u ons van een kleur nummer of staal voorzien. Zo kunnen wij aan uw wensen voldoen en krijgt u de kleur die het beste bij uw interieur past. Des gewenst kunnen wij de lijst voor u aflakken voor een glanzend effect en minder vatbaar voor beschadigingen tijdens eventuele verhuizingen.

Baklijsten pagina

KLIKLIJSTEN

Kliklijsten en klapramen zijn in principe hetzelfde! Hexaprint levert kliklijsten voor binnen en buiten presentaties. De kliklijsten zijn makkelijk te gebruiken en in een handomdraai kunt u de posters verwisselen om zo uw reclame en promoties up to date te houden. Alle kliklijsten zijn met UV stabiliserende en anti-reflex schermen uitgevoerd. De kliklijsten zijn gemaakt van aluminium en leverbaar met ronde of rechte hoeken. Naast de standaard zilveren aluminium uitvoering hebben we ook kliklijsten met LED verlichting en een Hout-look-a-like uitvoering. Deze zijn perfect te gebruiken als het donker word en voor een warmere uitstraling. Zowel de kliklijsten voor binnen en buiten zijn ook met afsluitbaar raam leverbaar.

Kliklijsten pagina

FOTO LIJSTEN

De ervaring leert ons dat een lijst uitkiezen het beste door de klant zelf kan worden gedaan. Er zijn duizenden verschillende lijsten en het is onmogelijk om de mooiste te selecteren en op voorraad te houden. Want smaken verschillen! Omdat wij gespecialiseerd zijn in groot formaat printen, bieden wij geen luxe foto-lijsten aan op de site en de webwinkel. Echter kunnen wij dit wel speciaal voor u bestellen. Wij bieden wel een simpele wissellijst aan, met aluminium frame, in beperkte maten. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via de contact pagina.


PASSEPARTOUTS

De passe-partouts die wij voor u opmaat maken, zijn gemaakt van hoogwaardig karton met een witte kern. Alle passepartouts die wij leveren zijn met een uitsnede van 45 graden. Dit om de foto meer tot hun recht te laten komen en heeft als gevolg dat foto een chique uitstraling heeft! Als u een foto met passe-partout besteld is het wel handig om te weten hoe groot de lijst is die u gaat gebruiken! 

Passepartout pagina

Nice Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedInMixxRSS FeedPinterest
Link met ons op LinkedIn