Get Adobe Flash player

  

Hexaprint richt zich voornamelijk op de blanke DHZ baklijsten. Vooral in afwijkende grote maten, de lijsten zijn makkelijk zelf in elkaar te zetten en wij geven duidelijke instructies hoe u dit het beste kunt doen.

De lijsten zijn gemaakt van blank grenen hout en zijn uitermate geschikt om deze in elke gewenste kleur te schilderen. De combinatei van maten die wij kunnen leveren zijn te veel om op te noemen. De kleinste deel-lijst die wij leveren is 10cm en de grootste 200cm. alle delen worden per paar van 2 stuks geleverd. U moet dus 2 paar bestellen om een complete lijst te kunnen maken.

Wij kunnen deze lijst ook voor u in elkaar zetten, maar dan zijn ze duurder om het aan u te versturen. U kunt ze natuurlijk ook bij ons, na afspraak, af komen halen. 

Wij kunnen ze helaas niet voor u schilderen, daar zult u zelf 10 minuten aan moeten besteden. Afwijkende maten die voor u in elkaar zijn gezet, kunnen niet retour worden gestuurd. Behalve als ze zijn beschadigd tijdens transport. Dan krijgt u natuurlijk binnen enkele dagen een nieuwe toe gestuurd!

Voor meer info en om te bestellen, bezoek onze contact pagina

Link met ons op LinkedIn