Get Adobe Flash player

De ULTIEM3 Fotolijst

De fotolijst Ultiem3 is de meest persoonlijke fotolijst in de markt. Kerstfoto’s worden omringd met engelenhaar, vakantie foto’s kun je inlijsten met het zand van het strand waar jullie elke dag op lagen en de foto’s van de winter lijst je in met “sneeuw”. Dankzij dit gepatenteerde product kan iedereen zijn lijst een persoonlijke dimensie geven!
Wij zijn importeur van de Ultiem3 fotolijst en leveren de fotolijst ULTIEM3 voornamelijk aan wederverkopers. Wij hebben een standaard serie welke al gevuld zijn met verschillende thema’s. Leverbaar in de volgende standaard afmetingen: 18x24cm, 24x29,7cm, 30x40cm, 42x59,4cm, 59,4x84cm, groter formaat is ook mogelijk.
Naast de standaard vulling welke beneden staan vermeld, bieden wij ook de service ook een vulling op maat te leveren. Dus wilt u een vulling die aansluit bij uw klanten, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

 

Fotolijst ULTIEM3 LEEG


Fotolijst ULTIEM3 RIJST


Fotolijst ULTIEM3 KOFFIE


Fotolijst ULTIEM3 BIER


Fotolijst ULTIEM3 PILS


Fotolijst ULTIEM3 TULP


Fotolijst ULTIEM3 STRO


Fotolijst ULTIEM3 GRAS


Fotolijst ULTIEM3 KITTEN


Fotolijst ULTIEM3 CLOWN


Fotolijst ULTIEM3 FEEST


Fotolijst ULTIEM3 ENGELHAAR


Fotolijst ULTIEM3 ROOD


Fotolijst ULTIEM3 SNEEUW


 

Voor prijzen of aanvullende informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via het contact formulier, telefonisch op 036-785-1984 of stuur een email naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

Nice Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedInMixxRSS FeedPinterest
Link met ons op LinkedIn