Get Adobe Flash player

BESTELLEN VIA UPLOADER

Wanneer u een bestelling doet via deze website, ontvangt u ten aller tijde een bevestiging van de opdracht. De bestelling wordt binnen 2 tot 5 werkdagen uitgevoerd. Heeft u meer haast met uw bestelling, meldt ons dat dan. Wij zijn een flexibel en service gericht bedrijf en kunnen meestal snel op uw spoedbestelling inspringen.

PER TELEFOON BESTELLEN

U kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen voor uw opdracht. We vragen dan altijd wel uw bestelling per mail te bevestigen.

Aanleveren print materiaal

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken:
* Controleer voor u upload * 
Dat het aangeleverde printwerk in *CMYK format is gemaak!
* CMYK betekent Blauw (cyaan), Rood (magenta), Geel (yellow), Zwart (key).

ü  Lever het ontwerp, indien mogelijk, in het werkelijke af te drukken formaat aan als PDF. Als dit niet kan, dan als TIF of JPEG bestand. Bij vergrotingen is er ALTIJD kwaliteit verlies!

ü  Het document niet voorzien van snijtekens en overlap.

ü  Gebruik van kaders heeft risico’s, er bestaat kans dat ze niet aan elke zijde gelijk is.

ü  Zorg altijd dat het document is omgezet in letter contouren.

ü  De eventuele plaatjes in het document moeten minimaal 72 dpi zijn op print formaat, voor de beste kwaliteit adviseren wij 200 tot 300dpi.

ü  Transparantie, verlooptinten, effecten en overdruk kunnen de print resultaat beïnvloeden. Het gebruik hier van is voor uw eigen risico.

ü  Kleur verzadiging mag niet meer zijn dan 240%, u kunt dit berekenen door:
    C+M+Y+K= <240%. Zwart opbouwen uit 4 kleuren, anders word dit grijs.

ü  U kunt uw bestanden via hexaprint.wetransfer.com toesturen, per email sturen (< 8 MB), een USB stick opsturen of het persoonlijk langs komen brengen.

ü  Wij controleren uw opdracht altijd voor u voordat wij het printen, waar nodig zullen er correcties worden gemaakt om de mooiste kwaliteit te krijgen. Als dit niet mogelijk is nemen wij contact met U op! (wij controleren niet op spel fouten, onjuiste kleuren, tekst en snijmarges en resolutie)

Nog even dit:

Omdat programma's als coreldraw, powerpoint e.d. soms onverwachte resultaten geven nemen wij voor het printen geen verantwoordelijkheid voor de opmaak. Wilt u zeker zijn dat uw document goed wordt geprint, dan maken we eerst een (kleine) proef print.
Op het beeldscherm ziet het er altijd goed uit en met boven genoemde 
programma's wil het geprinte resultaat nog wel eens verschillen van het beeldscherm resultaat!! 


Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag als u problemen of vragen heeft over het aanleveren van uw opdracht.

Link met ons op LinkedIn