Get Adobe Flash player

Hexaprint - groot formaat printservice in Flevoland 

Hexaprint is de specialist in Flevoland op het gebied van het printen van groot formaat producten voor professioneel en thuis gebruik, doorverkoop, beurspresentaties, evenementen en congressen. Onze prijzen zijn sterk concurrerend evenals de uitstekende kwaliteit van onze afdrukken. Onze voornaamste afnemers zijn bedrijven en overheidsinstellingen.
Posters, banners, stickers, lichtbakfilm, canvas of foto's groter dan 160cm x 300cm, staan niet op de website, deze worden speciaal vervaardigd en kunnen wij gewoon leveren. Voor afdrukken in grote oplages kunt u contact met ons opnemen, daar gelden ander tarieven voor. 

Wij berekenen voor de printservice geen onnodige kosten, zoals order of opstartkosten en garanderen een hoogwaardig product met een snelle levering!
Wij printen al onze producten; poster, canvas of beurspresentatie materialen uitsluitend met UV bestendige inkten en op vele andere soorten print media.
Het mooiste resultaat krijgt u wanneer u kiest voor het printen op Poster Satin 200 grams gesatineerd papier (foto kwaliteit). Maar wilt u goedkoper uit zijn dan kunt u laten printen op 135 grams satin papier (reclame poster). Voor kleine oplages waarbij uw foto's mooi uit wilt laten komen, kiest u voor foto kwaliteit poster. Heeft u grotere oplages voor reclame gebruik waarbij de images ondergeschikt zijn dan kiest u voor de reclame poster.  

Stickers en Belettering

Hexaprint kan u stickers en belettering leveren voor zowel binnen als buiten gebruik. We bieden verschillende soorten aan: glans, mat, permanenten, verwijderbare en tijdelijke stickers, one-way-vision sticker die zowel aan de BINNENKANT als aan de buitenkant te plakken zijn! Stickers kunnen op alle vlakke ondergronden of rechtstreeks op muren, vloeren, asfalt en zelfs op vloerbedekking worden geplakt! Onze belettering kunt u op auto's, ramen, deuren en borden plakken. Voor de auto hebben wij speciale verwijderbare Full-Color stickers, wat betekend dat na verwijdering geen lijmresten achter blijven. 

Affiche papier / Plakkaten / Posters

Hexaprint kan grootformaat affiches, posters of plakkaten voor binnen of buitengebruik leveren met blauwe of witte rug. Dit papier is water - weer - water - bestendig! Perfect geschikt voor buiten gebruik in abris, op billboards en publicatie borden voor het presenteren van reclame en aankondigingen. Voor zowel grote als kleine oplages, meer informatie kunt u opvragen via het contact formulier of stuur ons direct een email!   

Speciaal papier

Wij kunnen ook posters van A3 tot en met 160cm breed leveren van 80 gram tot en met 400 grams papier en meer, zowel mat als glans en satijn. Deze kunnen in kleine of grote oplage worden geprint! Speciaal papier is gewoon iets waar u speciaal naar op zoek bent, maar niet kunt vinden! Wij kunnen (bijna) alles voor u printen op elke gewenst papier!

Banners en spandoeken met of zonder Banner-Frame

Wij leveren verschillende banners en spandoeken met een maximale breedte van 150cm en een maximal lengte, uit een stuk, van 18 tot 50 meter (afhankelijk van de lengte die op de rol zit). Diktes van banners en spandoeken varieert van 200gr tot 710gr of 135micron tot 300micron. Naast de standaard witte niet-lichtdoorlatende banner leveren we ook de mesh baaner. Deze is speciaal voor plaatsen waar harde wind kan voorkomen! Ze kunnen worden voorzien van ophang-ogen / eyelets / ringen.
Displayfilm
Doorschijnende film die veel wordt toegepast in lichtbakken, lichtzuilen en LED displays, deze zijn als folie of als sticker te leveren! We kunnen tevens de (semi) transparante / "melk" platen leveren voor zowel lichtbakken als lichtzuilen  Elke plaat word speciaal op maat gemaakt en is leverbaar in verschillende mm in dikte!
- Prijzen op aanvraag via email of contact formulier

Fotoprint (260gr Mat en Glans Fotopapier)

Glanzend en dik fotopapier voor uitstekende en hoogwaardige kwaliteit foto posters. Onze foto prints zijn uitermate geschikt voor exposities, fotoboeken en veeleisende klanten! Het fotopapier is standaard leverbaar in 260gr. Andere gewicht soorten kunnen wij speciaal bestellen, voor prijzen kunt u ons e-mailen.
Prijzen vindt u - HIER -

Auto CAD printen

Voor architecten en ontwerpers die in autocad of GIS werken

Omdat autocad en GIS tekeningen vaak zeer weinig inkt gebruikten hebben we voor deze productgroep een sterk concurrerende prijs voor ons printwerk. Prijzen vind u - HIER -

Opmaak

Beschikt u zelf over de mogelijkheden om tot een poster ontwerp te komen, dan kunt u natuurlijk voor het printen van uw poster alleen ook bij ons terecht. Wij beschikken over nagenoeg alle software, zowel op MAC als Windows niveau, om uw digitaal aangeleverd poster materiaal op de juiste manier te kunnen verwerken.
Kijk hiervoor ook op de pagina aanleveren

 

Uw poster kan door ons vakkundig worden gelamineerd, opgeplakt op PVC of worden geplastificeerd

 

Link met ons op LinkedIn