Get Adobe Flash player

Stickers printen: voor professioneel gebruik

Autostickers, raamstickers, buitenstickers, binnenstickers, tijdelijke stickers, permanente stickers, one-way-vision stickers, transparante stickers, smoke/milky stickers, frostystickers, muursticker, vloerstickers, tapijtstickers, asfaltstickers,
waar u ook een sticker op wilt plakken Hexaprint kan het u leveren! Tot wel 150cm breed !

Hexaprint is een specialist op gebied van groot formaat stickers, die van hoge kwaliteit moeten zijn. Met onze moderne printers kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen voor een voordelige prijs. Onze klanten bestaan uit consumenten, bedrijven en overheidsinstellingen.

Kwaliteit op maat

Hexaprint levert standaard monomeer stickers voor tijdelijke promoties en polymeer stickers voor permanente en langdurige promoties. Standaard zijn onze stickers voorzien van een grijze backing (rug) en heel makkelijk aan te brengen. Stickers voor een specifiek doeleinde of ondergrond is allemaal mogelijk. 
Bij de verwijderbare auto stickers ziet u na het verwijderen geen lijmresten, zeer geschikt voor gebruik op autolak en tijdelijke presentaties! Wilt u voor u zelf of voor uw klanten een ander materiaal willen gebruiken kunt u contact met ons opnemen over de mogelijkheden hiervan, voor de prijs hoeft u het niet te laten.
Om uw sticker extra te beschermen, kunnen wij uw sticker lamineren en voorzien van een aantal laminaat soorten: Anti-Graffiti laminaat, Anti-Slip laminaat, Anti-Kras laminaat, glossy laminaat, mat laminaat. Voor prijzen en meer info neem contact met ons op!
- Prijzen kunt u bij ons aanvragen, via het contact formulier of stuur ons direct een e-mail -

Link met ons op LinkedIn